Jennifer Nicole Lee viekottelee bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee tunnetaan julkisuudessa lähes pelkästään täydellisyyttä hipovan kroppansa ansiosta. Perheenäiti julkaisi äskettäin Twitter-blogissaan härskin kuvan Super Bowl -tapahtuman tunnelmissa.

Treenattu Jennifer poseeraa aika ajoin seksikkäissä kuvauksissa, joissa hän esiintyy paljastavissa, kroppaansa imartelevissa asuissa. Nyt neitokainen julkaisi eräästä kuvaussessiosta videon, jossa urheilullinen tähti nähdään poseeraamassa kultabikineissä kameralle.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.