Nainen näki kuvansa Facebookissa – välittömästi laihdutuskuurille

Digi Lifestyle · Neea Jokinen

Ihmiset voivat saada inspiraation laihdutuskuuriin tai elämäntapamuutokseen lähes mistä tahansa. Joidenkin ylipainoisten tiedetään aloittaneen painonpudotuksen, kun he eivät ole enää mahtuneet auton ratin taakse. Jotkut taas saattavat innostua laihduttamisesta vanhoja kuvia katsellessaan.

Nyt erään brittiläisen naisen uutisoidaan aloittaneen laihdutuskuurin, kun hän näki Facebook-palvelussa lihavan kuvan itsestään. Nadina Knight -niminen nainen innostui 20-vuotiaana opiskelijaelämän railakkaammasta puolesta. Neitokainen vietti viikonloput baareissa päihdehuuruisissa merkeissä ja söi jatkuvasti roskaruokaa. Vaaka näyttikin pian jo yli 100 kiloa.

Nadina Knight päätti kuitenkin eräänä päivänä aloittaa laihdutuskuurin, kun hän katsoi lihavaa Facebook-kuvaa itsestään ja tunsi pistoksen itsetunnossaan. Vartaloonsa tyytymätön neitokainen unohti roskaruoan ja alkoi kokkailla kotonaan internetistä löytyneitä terveellisiä reseptejä. Sittemmin hän onnistui pudottamaan painoaan peräti neljä vaatekokoa.

Nykyään hoikistunut Nadina Knight kantaa Miss Northampton -missikilpailun voittajan titteliä. Brunette halusi kertoa tarinansa julkisuudessa auttaakseen muita paino-ongelmista kärsiviä nuoria naisia itsetunnon kohottamisessa. Kaunotar pitää huolta vartalostaan treenaamalla kuntosalilla kolme kertaa viikossa. Hän ei halua noudattaa dieettejä, vaan syödä terveellisesti ja säännöllisesti.

– En aio enää ikinä päästää itseäni siihen tilaan. Olen saanut itsevarmuuteni takaisin. Näytän täysin erilaiselta ja ihmiset eivät enää tunnista minua, Nadine Knight kertoi The Daily Mail -sivustolle.