Antti Tuisku suosionsa aallonpohjasta: ”Arvostan jokaista keikkaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkipoppari Antti Tuisku on toinen Idols-ohjelmasta pinnalla pysynyt tähtiartisti. Anna Abreun kanssa he ovat onnistuneet laulamaan itsensä suomalaisten sydämiin, ja Tuisku juhlii tänä vuonna jo kymmenettä vuotta huipulla.

Aina menestys ei ole kuitenkaan seurannut uralla, ja Staran haastattelussa Tuisku muistelikin muutaman vuoden takaista tilannetta.

– Olen myös kokenut sen, kun vuonna 2008 mun keikoilla ei käynyt ihmisiä ja mun levy ei myynyt samalla tavalla. Ihmisiltä tuli tosi paljon kritiikkiä, Antti Tuisku kertoi.

– Olen kokenut vahvasti myös tämän alan varjopuolen. Sen takia arvostankin jokaista keikkaa, jonne on yksikin ihminen tullut katsomaan mua. Tosi nöyrin mielin olen mielissäni siitä, että joku on oikeasti tullut sinne. En ota asioita itsestäänselvyytenä.

Maaliskuussa Antti Tuisku nähdään televisiossa KIDSing-ohjelmassa. Miehen uusi levy julkaistaan lisäksi toukokuussa.