Chris Brown hermostui syytteistä – vertasi itseään Jeesukseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu r&b-tähti Chris Brown joutui äskettäin käsirysyyn biseksuaalin laulajan, Frank Oceanin, kanssa. Miehet riitelivät näyttävästi Westlake-studion parkkipaikalla, kunnes paikalle saapuneet poliisit jäähdyttivät tilanteen tunnelman.

Riidasta on jo ehtinyt liikkua monenlaista tarinaa julkisuudessa. TMZ-sivustolla Brownin kerrottiin yrittäneen sovitella tilannetta. Frank Ocean väitti kuitenkin Twitter-kirjoituksessaan räppärin aiheuttaneen hänelle käsivamman, joka voi vaikuttaa hänen esiintymiseensä Grammy Awards -tilaisuudessa ensi kuussa.

Poliisin kerrotaan myös Female First -sivustolla tutkivan tilannetta Chris Brownin hyökkäyksenä. Tutkinnan kohteeksi joutuminen syö räppäriä, koska hän on edelleen ehdonalaisessa aiemmista rikkomuksistaan.

Mies purkikin turhautumistaan verkossa ja vertasi itseään Jeesukseen. Brown julkaisi Instagram-tilillään kuvan kristinuskon johtohahmosta, joka aikoinaan Raamatun mukaan joutui vainon kohteeksi.

– Maalaus kertoo siitä, miltä minusta tällä hetkellä tuntuu, kirjoitti Chris Brown kuvan oheen blogiinsa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Heidät bongattiin äskettäin katsomassa koripallo-ottelua hempeissä tunnelmissa.