Mies yritti estää exänsä häät – tuhosi kuorma-autolla kirkon pihamaata

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisissa elokuvissa on nähty kohtauksia hääseremonioista, jotka keskeytyvät esimerkiksi umpirakastuneen henkilön yllättävään sisääntuloon. Yleensä pappi kysyy häävierailta ennen virallista vihkimistä, että onko kukaan henkilö alttarilla seisovan pariskunnan avioliittoa vastaan.

Nyt erään amerikkalaisen miehen uutisoidaan joutuneen poliisien käsirautoihin, koska hän yritti estää ex-tyttöystävänsä häät. Utahissa asuva 30-vuotias Andrew Curtis varasti aiemmin tässä kuussa Salt Lake Countyssä sijaitsevalta rakennustyömaalta kuorma-auton.

Menopelin anastuksen jälkeen mies ajoi Chevrolet-merkkisellä ajokilla entisen rakkaansa talolle. Andrew Curtis juoksi naisen luokse ja pyysi häntä harkitsemaan naimisiinmenoaan uudelleen. Mies nimittäin yritti estää entisen tyttöystävänsä häät uuden tämän kumppanin kanssa.

Nainen ei kuitenkaan suostunut pyyntöön, vaan käski Andrew Curtisia poistumaan talosta. Sydämensä särkenyt mies ajoi pettymyksen aiheuttaneen vastauksen jälkeen läheisen kirkon parkkipaikalle, jossa hän tuhosi paikkoja kuorma-autolla. Viranomaiset saivat miehen kiinni, kun Curtis oli viemässä varastamaansa menopeliä takaisin rakennustyömaalle.

The Smoking Gun -sivuston mukaan Andrew Curtis aiheutti kirkon piha-alueella noin 1.000 dollarin, eli 776 euron, tuhot. Rikosilmoituksessa ei ollut tietoa siitä, oliko kyseinen kirkko entisen tyttöystävän vihkimiskirkko. Pidätyksen yhteydessä mies kertoi poliiseille, ettei hän ole koskaan aikaisemmin tehnyt mitään vastaavaa.

Sittemmin selvisi, että Iceman-lempinimellä tunnettu mies oli käyttänyt amfetamiinia edellisenä päivänä. Lisäksi amorin asialla ollut rötöstelijä ei ollut nukkunut tai syönyt mitään päiviin. Andrew Curtis kuljetettiin poliisivankilaan, jossa hän virui viiden päivän ajan ennen kuin hänet vapautettiin.