Aku Hirviniemi paljasti: ”Marja Tyrni pyydettiin eroottisiin alastonkuviin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalainen suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi tienasi vuonna 2011 lähes 140.000 euron vuositulot, mikä lähentelee pääministerin vuosipalkkiota. Tähän on vaikuttanut tähden ahkera keikkailu sketsihahmojensa merkeissä. Keikkatarjouksia nimittäin riittää.

– Tulee paljon tarjouksia. Luttistahan pyydettiin jopa vihkimään aviopareja ja kastamaan lapsia. Joissakin häissä olen Luttisena tehnytkin keikkaa, mutta enemmänkin ne on ollut tutuille, Aku Hirviniemi kertoi Staralle.

– Keikkailen eniten tuolla Harjakaisella, koska on aika paljon harjannostajaisia ja rakennusalan pippaloita. Ohjelmakauppa.fi – sieltä löytyy! Tuli mainostettua tässä samalla.

Keikkoja on Hirviniemen työhistoriassa mahtunut moneen makuun. Mies myönsi saaneensa joitain varsin omituisiakin tarjouksia.

– Se ei ollut keikkatarjous, mutta Marja Tyrniä pyydettiin eroottisiin alastonkuviin Hymy-lehteen. Luttisena erikoisinta oli varmaan se pyyntö, että tule kastamaan meidän lapsi. On se aika erikoinen. En ottanut sitä vastaan. Mulla oli silloin jotain muuta.

8. helmikuuta ensi-iltansa saaneen ja Johanna Vuoksenmaan ohjaaman 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan tähtinä nähdään Hirvinimen lisäksi myös Armi Toivanen, Pamela Tola, Riku Nieminen ja Essi Hellén.