Jodie Marsh ylisti fitness-peppuaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh kertoi aiemmin olevansa ylpeä muuttuneesta ulkomuodostaan. Koulukiusaajien uhriksi lapsena joutunut kaunotar kiitti äskettäin kiusaajiaan heidän antamasta potkusta takamuksiin, joka on vienyt naisen pitkälle elämässään.

Nyt 34-vuotias julkkistähti onkin varsin ylpeä treenatusta kropastaan, jolla hän on menestynyt kehonrakennuskilpailuissa. Jodie julkaisi Twitter-blogissa takamuksensa muotoja ylistävän otoksen, jossa hän esittelee sitä pelkissä säihkyvissä narustringeissä.

– Asioita, joita rakastan kehossani. Takamukseni ja reiteni! Kirjoitti Jodie Marsh blogiinsa.

Kuva. Twitter
Arkistokuva fitness-kisoista, Kuva: Twitter

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.