Justin Bieber sai ruokamyrkytyksen – oksensi televisiokuvauksissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber oli äskettäin esiintymässä Arizonan Glendalessa, kun huono olo yllätti hänet kesken lauluesityksen. Poppari ratkaisi asian kääntymällä selin yleisöönsä ja oksentamalla lavalle.

Kyseinen tilanne päätyi videolle, josta on sittemmin tehty useita parodioita. Nyt Justin on joutunut epäonnekseen ruokamyrkytyksen kouriin, minkä takia hän päätyi jälleen oksentamaan. Tällä kertaa episodi ei kuitenkaan tapahtunut lavalla, vaan Saturday Night Live -ohjelman harjoituksissa.

Televisiokeikkaan valmistautuva tähti voi huonosti kesken harjoitusten. Hän kuitenkin teki tunnollisesti harjoitukset loppuun asti. Manageri Scooter Brown hehkutti popparin taistelijaluonnetta Twitter-blogissaan.

– Upea päivä Justin Bieberille Saturday Night Live -ohjelmassa. Hän oksensi vähän. Jätkä on taistelija! Kirjoitti Scooter Brown Twitter-tiliinsä.

Justin Bieber debytoi äskettäin suoraan Billboardin kärkipaikalla Believe Acoustic -levyllään, mikä nosti miehen listaykkösen määrän viiteen. Poppari onkin kaikkien aikojen nuorin kyseisen saavutuksen tehnyt artisti.