Jymy-yllätys! Sanna-Raipe Helminen ulos Putouksen sketsihahmokisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositussa Putous-viihdeohjelmassa jatkuu yhä perinteinen Vuoden sketsihahmo -kilpailu, jossa on tämän illan jälkeen jäljellä enää kolme hahmoa. Tänään kisasta passitettiin kotiin yllättäen Sanna-Raipe Helminen.

Kuluneella viikolla mukana kisassa olivat vielä Veli-Sikiö, Samppa Linna, Sanna-Raipe Helminen ja Karim Z. Yskowicz. Kisan alusta saakka ylivoimaisia ennakkosuosikkeja ovat olleet Sanna-Raipe ja Samppa. Nyt toinen heistä joutui siis yllättäen kotimatkalle Tampereen Nekalaan.

Tämän päivän äänestyksessä eniten ääniä saanut sketsihahmo oli ennakko-odotuksista Karim Z. Yskowicz, joka esikuva Ben Zyskowicz oli myös mukana päivän lähetyksessä. Poliitikko-Zyskowicz nähtiin jakson avaussketsissä esittämässä itsenään samoin kuin monet muut kotimaiset julkkikset. Sketsiä tähdittivät nimittäin myös muun muassa Jonne Aaron, Tommi Läntinen, Hans Välimäki ja Jarkko Ruutu.