Kelly Brook julkaisi bikinikuvansa Twitterissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Nykyään sinkkuelämää viettävä tähti on ilahduttanut fanejaan poseeraamalla viime päivinä lukuisissa rohkeissa kuvissa.

Nyt 33-vuotias Kelly Brooks muistuttaa Instagram-kuvablogissa ex-poikaystäväänsä siitä, mistä tämä jää paitsi. Miamissa lomaileva kaunotar julkaisi nimittäin verkossa kuvia, missä hän paljastaa kameralle muodokkaan bikinivartalonsa lähietäisyydeltä.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.