Mies kaahasi ostoskärryillä kaupassa – pidätettiin rattijuopumuksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rattijuopumus on harmillisen yleinen rikos, jolla saattaa pahimmillaan olla vakavat seuraukset. Nyt Yhdysvalloissa on uutisoitu rattijuopumustapaus, joka lienee aivan omaa luokaansa. Pidätetty mies ei nimittäin hurjastellut millään kovin tyypillisellä ajoneuvolla.

Floridan Brooksvillessä asuva Timothy Carr -niminen mies pidätettiin taannoin hänen ajeltuaan moottoroidulla ostoskärryllä päihtyneenä. Tapaus tapahtui paikallisessa Walmart-kaupassa. WFLA-uutissivuston mukaan mies ajeli pitkin kauppaa humalatilassa, suunnaten kohti alkoholihyllyjä. Timothy nappasi yhden pulloista ja ryhtyi juomaan siitä pudottaen samalla muita tuotteita kaupan hyllyiltä.

Timothy Carr kertoi poliiseille, ettei hänellä ollut rahaa maksaa hyllystä ottamaansa alkoholijuomaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun mies pidätetään vastaavanlaisesta rikoksesta. Hän on joutunut ainakin kaksi kertaa kiinni myymälävarkaudesta, mikä tarkoittaa, että tuorein tapaus on rikoksen uusiminen.