Greyn anatomia -tähti tosielämän sankari: Otti varkaan kiinni ja piti poliisien tuloon asti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijä Taye Diggs tunnetaan elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän on esiintynyt esimerkiksi Greyn anatomia ja Rakkauden anatomia -sarjoissa. Nyt 42-vuotiaan näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättyneen kotiinsa tunkeutuneesta murtovarkaasta.

Tayelta ei kuitenkaan mennyt tilanteessa sormi suuhun, vaan mies kohtasi rötöstelijän rohkeasti ja otti kiinni pakoon juosseen varkaan. Hän piteli vielä murtovarasta otteessaan, kunnes poliisit tulivat paikalle, kertoi TMZ-sivusto.

Scott Leo ”Taye” Diggs on esiintynyt useissa elokuvissa, kuten How Stella Got Her Groove Back, The Best Man, Brown Sugar, Cake ja Between Us. Miestähti on naimisissa näyttelijätär Idina Menzelin kanssa, ja pariskunnalla on Walker-niminen poika.