Leonardo DiCaprion uusi valloitus? Miss Kosovo on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Hollywood-komistus Leonardo DiCaprio kertoi äskettäin kyllästyneensä näyttelemiseen ja pitävänsä urastaan taukoa. Miekkonen tähdittää parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävää Quentin Tarantinon Django Unchained -elokuvaa.

38-vuotiaan hurmurin kerrottiin aiemmin tapailevan The Wolf of Wall Street -elokuvan vastanäyttelijäänsä Margot Robbieta, ja pari myös kuvattiin yhdessä hotellihuoneensa parvekkeella. Nyt huhut kuitenkin kertovat, että Leonardo olisi iskenyt silmänsä toiseen kaunottareen.

Leonardi DiCaprion väitetään olleen läheisissä tunnelmissa 26-vuotiaan Miss Kosovo 2011 Aferdita Dreshajin kanssa. Heidän kerrotaan viihtyneen hyvin yhdessä Miami Beachilla, jossa mallikaunotar oli muotikuvauksissa.

Leonardo DiCaprion naisgalleriaan kuuluu merkittäviä viihdemaailman kaunottaria. Blondeihin neitokaisiin mieltynyt tähti on deittaillut aikaisemmin muun muassa Blake Livelyä, Gisele Bundchenia ja Bar Refaelia. Hänen viimeisin suhteensa mallikaunotar Erin Heathertoniin päättyi viime marraskuussa.