StaraTV: Putous-tähti Aku Hirviniemi videohaastattelussa – katso!

Haastattelut StaraTV Viihde · Stara.fi

Putous-ohjelman tähti ja sketsiviihteen uusi messias Aku Hirviniemi on tällä hetkellä näyttelijä, jolla on paljon kysyntää. Viikoittaisen Putous-annoksen lisäksi häntä nähdään tänä keväänä myös valkokankaalla uudessa 21 tapaa pilata avioliitto -komediassa.

Stara tapasi Akun elokuvan lehdistötilaisuudessa ja tiedusteli häneltä kuulumisia. Uuden elokuvan tekemisen lisäksi Hirviniemi kertoi muun muassa suhtautumisestaan julkisuuteen ja paljasti millainen oli kouluaikoinaan. Lisäksi suosikkinäyttelijä paljasti, että Marja Tyrniä pyydettiin alastonkuviin.

8. helmikuuta ensi-iltansa saaneen ja Johanna Vuoksenmaan ohjaaman 21 tapaa pilata avioliitto -elokuvan tähtinä nähdään Hirvinimen lisäksi myös Armi Toivanen, Pamela Tola, Riku Nieminen ja Essi Hellén.