Valtava ikäero! 70-vuotias näyttelijä naimisiin 31-vuotiaan kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen suosikkikoomikko Freddie Starr nousi tunnetuksi jo 1970-luvulla. Sittemmin laulajanakin työskentelevä tähti on ollut useasti maansa viihdelehtien otsikoissa. Televisiotähteä syytettiin taannoin erään teinitytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Nyt 70-vuotias veteraaninäyttelijä on mennyt naimisiin pitkäaikaisen tyttöystävänsä kanssa. Freddie Starr nimittäin laittoi vihkisormuksen 31-vuotiaan puolisonsa Sophie Lean sormeen viikonloppuna järjestetyssä hääseremoniassa. Viidennen kerran naimisiin menneen koomikon tuoreen vaimon kerrotaan odottavan parhaillaan pariskunnan lasta.

– Onneksi olkoon kauniille Sophie-serkulleni ja Freddie Starrille heidän hääpäivänään, vaimon serkku kirjoitti Twitter-blogissaan.

Pariskunnan kerrotaan tavanneen kolme vuotta sitten Freddie Starrin kiertueella, jossa Sophie Lea työskenteli laulajana. He alkoivat seurustella nopeasti ensitapaamisen jälkeen. Vaimon kerrotaan jättäneen entisen aviomiehensä Freddie Starrin takia. Sophie Lealla on kymmenenvuotias poika edellisestä avioliitostaan.

Freddie Starr joutui keskeyttämään kiertueensa vuonna 2010, koska hän sai sydänkohtauksen. Koomikko olikin pitkään tauolla ja palasi vasta tänä vuonna takaisin töihin. Vuonna 2007 hauskuuttaja antoi Herald Express -lehdelle haastattelun, jossa hän kertoi muun muassa joutuneensa lapsena isänsä pahoinpitelemäksi. Koomikko kertoi, että väkivaltainen isä oli murtanut poikansa jalat. Freddie joutui huostaanotettavaksi jo kuusivuotiaana.