Louis Vuittonkin kalpenee: Tältä näyttää 55 000 dollarin laukku

Lifestyle · Stara.fi

Monet maailman muotimerkit valmistavat myös laukkuja, joiden hinnat ovat suorastaan tähtitieteellisiä tavallisiin laukkuihin verrattuna. Nyt Louis Vuittonit ja vastaavat ovat saaneet kilpailijan Damien Hirstistä, jonka laukku on suorastaan tähtitieteellisen kallis.

Kuva: Justoneeye.com
Kuva: Justoneeye.com

Damien Hirstin laukusta saa nimittäin maksaa 55.000 dollaria, eli noin 42.000 euroa. Kyseessä on näyttelijäsisarusten Mary-Kate ja Ashley Olsenin merkki The Row, joka pyysi Damien Hirstiä suunnittelemaan heille laukun. Laukku on valmistettu Niilin krokotiilin nahasta ja niitä on tehty vain 12 kappaletta. Niitä myydään Paola Russon liikkeessä Los Angelesissa.

Kuva: Justoneeye.com
Kuva: Justoneeye.com