Jason Momoan vartalo ihastuttaa – esitteli hauistaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Conan Barbaari -toimintaelokuvan päänäyttelijä Jason Momoa aloitti uransa vuonna 1998 mallina Havaijilla. Moni muistaa näyttelijäkomistuksen Aloha Havaiji -sarjan komeana baarimikkona ja Game of Thrones -televisiosarjan Khalina.

Nyt 33-vuotias Jason Momoa on poseerannut Men’s Health -lehdelle. Parrakas näyttelijäkomistus pitää hyvää huolta vartalostaan harrastamalla aktiivisesti liikuntaa. Miehen mukaan hän ei ole tiukkojen dieettien ystävä, sillä hän rakastaa massiivisia ruoka-annoksia. Hän on kuitenkin joutunut kokeilemaan rankkoja kuntokuureja elokuvarooleja varten.

jasonmomoa11022013

Tähti yrittää välttää roskaruokaa. Hän syökin mieluiten vähärasvaista lihaa ja vihreitä kasviksia. Sikareiden polttamisesta ja alkoholista pitävä Jason Momoa joutui taannoin tarkkailemaan ruokavaliotaan elokuvaroolia varten. Miehen mukaan hän söi laihdutuskuurin päättymisen jälkeen valtavan annoksen pastaa. Kyseinen ruokanautinto tuntui Momoasta taivaalliselta.

– Söin valtavan kasan pastaa ja vannon Jumalan nimeen, että se tuntui kuin heroiinilta. Pitää syödä ja kuntoilla suuresti, Jason Momoa kertoi lehden haastattelussa.

Kuntosalilla ahkerasti käyvän näyttelijäkomistuksen mukaan hän ei juurikaan nostele painoja. Jason Momoa nimittäin pitää enemmän fyysisistä liikuntalajeista, joissa koko kroppa käy kovilla. Hän on kertonut rentoutuvansa muun muassa elokuvia katsomalla ja syömällä popcornia.

Havaijilaissyntyisellä Jason Momoalla on kaksi lasta, kuusivuotias Lola lolani Momoa -tytär ja viisivuotias Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa -poika, vaimonsa Lisa Bonetin kanssa. Perheenisä on kertonut, ettei hän omista televisiota, kännykkää tai sähköpostia. Jason Momoa joutui taannoin otsikoihin, kun hän mursi ystävänsä käden leikkimielisen painiottelun aikana.