Kanye Westiä vaatii mahdotonta – haluaa kuvat pois internetistä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä vauvaa. Erikoisista vaatevalinnoistaan tunnettu Kanye West hämmensi taannoin fanejaan näyttäytymällä Pariisin muotiviikoilla punainen kommandopipo päässään.

35-vuotias räppäri on alkanut jälkikäteen katumaan yhtä lukuisista mediassa huomiota herättäneistä muotitempauksistaan. Kanye West on nimittäin pyytänyt Getty Images -kuvatoimistoa poistamaan palvelustaan kaikki viimevuotisesta Sandy-hirmumyrskyn hyväntekeväisyyskonsertista otetut kuvat, joissa tähden päällä nähdään nahkainen kiltti.

Syynä Kanyen häpeälle nahkakilttiä kohtaan on todennäköisesti muusikkokollegoiden, kuten Chris Brownin antama negatiivinen palaute. Hiljattain Lord Jamar -niminen räppäri julkaisi kappaleen Lift Up Your Skirt, jossa hän arvostelee Kanyen pukeutumistyyliä rankalla kädellä.

– Hän toi pillifarkut räppiskeneen, sitten hän käytti v*tun hametta videollaan, Lord Jamar räppää.

Kanye West ja Kim Kardashian aloittivat seurustelusuhteensa viime vuoden keväällä. Pariskunnan romanssista liikkui pitkään huhuja, kunnes he lopulta toivat suhteensa julkisuuteen. Pian isäksi tuleva Kanye julkaisi viime syksynä Good Music -levy-yhtiönsä artistien yhteistyökappaleita sisältävän levyn, ja työstää parhaillaan kuudetta studioalbumiaan.