Rita Ora avautui uransa alkamisesta: ”Luulin, että se olisi vain yksi pettymys”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora deittailee uusimpien raporttien mukaan soul-tähti Diana Rossin poikaa, näyttelijä Evan Rossia. Hän tunnusti kuitenkin himoavansa myös Twilight-komistus Robert Pattinsonia.

22-vuotias poppari on nyt avautunut siitä, miten musiikkibisnekseen pääsy muutti hänen elämänsä. Uransa alussa suuri tilanne tapahtui, kun Rita kutsuttiin demon lähettämisen jälkeen Roc Nation -levy-yhtiöön tapaamiselle. Kaunotar kertoi panikoineensa hurjasti ennen Jay-Z:n näkemistä.

– Luulin, että se olisi vain yksi pettymys, mutta kymmenen minuutin päästä kättelimme ja vietimme seuraavat kaksi tuntia DJ-mittelön parissa, kertoi Rita Ora #5-lehdelle.

Sittemmin poptähti Rihannaankin verrattu kaunotar on saavuttanut hurjaa menestystä urallaan, ja hän onkin eräs kovimmista nousevista popnimistä. Hän esiintyi esimerkiksi keskiviikkona yleisölle Lontoossa loppuunmyydyllä keikalla.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta viime aikoina heidän on huhuttu myös harrastaneen keskenään seksiä.