Rita Ora jakoi tyttörakkautta: Herkkä kuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora viettää paraikaa villiä sinkkuelämää deittailun merkeissä. Hän kertoi äskettäin australialaisen radiokanavan haastattelussa himoitsevansa seksiä Twilight-komistus Robert Pattinsonin kanssa.

22-vuotiaalla popparilla on sangen lämpimät välit myös naispuolisiin ystäviinsä. Nyt Rita nimittäin julkaisi eräästä bileillasta arveluttavan kuvan, jossa hänen nähdään nojaamassa suudelmaan mallikaunotar Cara Delevingnen kanssa.

– Ikävöin vaimokettani… Beibi tule lähemmäs! Kirjoitti Rita Ora Instagram-blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta sittemmin julkisuuteen tuli väitteitä parin seksisuhteesta.