Kelly Brookin 34E-muodot kuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen julkkistähti Kelly Brook erosi äskettäin, kun kolmen vuoden suhde rugbypelaaja Thom Evansiin päättyi. Nykyään sinkkuelämää viettävä tähti on ilahduttanut fanejaan poseeraamalla viime päivinä lukuisissa rohkeissa kuvissa.

Nyt 33-vuotias Kelly Brooks poseeraa jälleen New Look -alusvaatemerkin tuoreissa kuvissa, joissa hän esittelee yhtiön tulevan malliston tuotteita.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaaja Thom Evansin ensimmäinen.