Kim ja Kanye haluavat vauvasta muodikkaan – pukevat nahkahousuihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrotaan suunnittelevan jo tulevan lapsensa tulevaisuutta. Pariskunta haluaa nimittäin hänen valitsevan musiikkuran sijaan uran liike-elämässä.

Kim Kardashian kertoi hiljattain Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelman haastattelussa, että pariskunta haluaa lapsestaan muodikkaan. Hänen mukaansa erityisesti tarkkaan muotia seuraavalle Kanye Westille on tärkeää, kuinka tyylikäs vauva on – heti tämän taaperoajoista lähtien.

– Kuka tahansa Kanyen tunteva tietää hänen olevan suuri muodin ystävä. Uskon, että hän tulee teettämään lapselle erityisiä vaatteita… Ketjuja… ja nahkahousuja, Kim Kardashian paljasti.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.