Rita Ora paljasti upean vatsansa – tästä kelpaisi ottaa mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora deittailee parhaillaan soul-tähti Diana Rossin poikaa, näyttelijä Evan Rossia. Neito oli vastikään lomalla Thaimaassa, jossa hän vietti aikaansa muun muassa rap-tähti Snoop Doggin kanssa.

22-vuotias poppari viettää luonnollisesti aikaansa myös kuntosalilla treenin merkeissä. Viime aikoina hän on kuntoillut Radioactive-kiertuettaan silmällä pitäen. Nyt Rita on julkaissut Instagram-sivustollaan kuvia kotibileistään, jossa juhli muun muassa mallikaunotar Cara Delevingne. Lisäksi kuvissa nähtiin otos Ritan timmistä eixpack-vatsasta.

– Valmistauduin Radioactive-kiertuetta varten. Nähdään siellä huomenna! Nandos-dieetti ja lihakset tulivat kuudessa sekunnissa! Rita vitsaili blogissaan.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta vastikään mediassa levisi huhuja heidän suhteensa olevan myös seksuaalinen.