Bradin ja Angelinan 4-vuotiaalle ensimmäinen leffarooli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywoodin kultapari Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat seurustelleet jo seitsemän vuoden ajan. Pariskunta on aikaisemmin vannonut, etteivät he mene naimisiin. Taannnoin Brad Pitt kuitenkin kosi avopuolisoaan arvokkaalla timanttisormuksella.

Nyt Brad Pittin ja Angelina Jolien neljävuotiaan Vivienne Jolie-Pitt -tyttären on kerrottu saaneen ensimmäisen elokuvaroolinsa. Tytär nähdään äitinsä ohella Maleficent-elokuvassa. Maleficent kertoo Prinsessa Ruusunen -sadun noidan, Pahattaren, tarinan.

Vivienne Jolie-Pitt ansaitsee ensimmäisellä elokuvaroolillaan varsin sievoisen summan rahaa. TMZ-verkkosivuston mukaan lapsinäyttelijän viikkopalkka on 3.000 dollaria, eli noin 2.240 euroa. Lisäksi hänelle maksetaan noin 45 euron arvoista päivärahaa.

Brad Pittin kihlatun Angelina Jolien huhuttiin taannoin olevan raskaana, mutta hänen hoikalla vatsanseudullaan ei ainakaan vielä ole näkynyt raskauden merkkejä. Näyttelijäpariskunnan perheeseen kuuluu ennestään kolme biologista ja kolme adoptoitua pienokaista. Jolie vihjaili taannoin haastattelussaan olevan mahdollista, että hän päätyisikin yhtäkkiä raskaaksi.