Playboy tarjosi Heidi Montagille 3,7 miljoonaa euroa alastonkuvista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiset kohujulkkikset Heidi Montag ja Spencer Pratt nähtiin äskettäin Britannian Big Brother -talossa ohjelman julkkisversiossa. Pari herätti talossa kohua törkeällä käytöksellään ja putosi lopulta kilpailusta.

Nyt 26-vuotiaan povipommin kerrotaan saaneen suuren tarjouksen Playboy-lehdeltä. Heidin nimittäin halutaan riisuutuvan ilkosilleen julkaisun alastonkuviin. Strippaamisella olisi puolensa, sillä Montagille tarjottiin 3 miljoonan punnan, eli 3,7 miljoonan euron palkkiota kuvauksista.

BB-julkkiskaunotarta pyydettiin jo kuvauspaikalle Los Angelesiin, mutta hän kertoi kieltäytyneensä tarjouksesta. Heidi ei omien sanojensa mukaan halua kroppansa päätyvän kaikkialle verkkoon ihmisten ihmeteltäväksi, uutisoi Daily Star -lehti.

Montag on poseerannut aiemmin Playboy-lehdessä seksikkäissä asuissa. Kuvat osoittautuivat menestykseksi, minkä vuoksi niille ajateltiinkin rohkeampaa jatkoa. Neitokaista huolettaa eniten aviomies Spencer Prattin, ja oman isän mielipide.

– Heidin isä on karjapaimen Coloradosta, ja hän kantaa asetta mukanaan kaikkialla. Hän oli jo niin tunteellinen edellisistä kuvauksista, kun hän luuli Heidin tekevän pornoa. Minut tapettaisiin, jos antaisin alastonkuvausten tapahtua, kertoi Spencer Pratt lehden haastattelussa.

Heidi Montag ehti harrastaa julkkisten Big Brother -ohjelmassa villiä ja äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa. Kauneusleikkauksissa itseään parannellut blondi suuttui myös vastikään talon povipommi Lacey Banghardille, joka paljasteli itseään suihkussa. Montagia raivostutti eniten se, että siippa Spencer Pratt pääsi ihastelemaan nakuna peseytyvän glamourmallin muotoja.