Julkkisparilta ihastuttava kotivideo YouTubeen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen televisiojuontaja ja näyttelijätär Vanessa Lachey meni taannoin naimisiin poppari Nick Lacheyn kanssa. Pariskunnan intiimissä hääseremoniassa oli vain 35 vierasta. Heillä on nelikuukautinen Camden-niminen esikoispoika.

Nyt 32-vuotias Vanessa Lachey on julkaissut blogissaan ihastuttavan kuvan ja videon ensimmäisestä lapsestaan. Onnellinen julkkisäiti julkaisi otoksen, jossa Camden-poika istuu syöttötuolissa perheen Wookie-terrierikoiran kanssa. Televisiokaunottaren mukaan lemmikkikoira on ollut mustasukkainen vauvan saamasta huomiosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

– Ennen kuin Cam syntyi, elämässäni oli toinen pieni mies. Koirani Wookie joutuu nyt jakamaan huomion vauvan kanssa. Aistin mustasukkaisuutta, Vanessa Lachey kirjoitti kotisivuillaan.

Wipeout-televisiokilpailua juontava Vanessa Lachey julkaisi kotisivuillaan myös ihastuttavan videon, jossa nähdään hänen aviomiehensä Nick Lachey. Poppari-isä pitää sylissään poikavauvaansa ja suukottelee hänen poskeaan. Videon lopussa näyttelijätär siirtyy kameran takaa perheensä luokse leveä hymy kasvoillaan.

Nick Lacheyn avioliitto laulaja-realitytähti Jessica Simpsonin kanssa päättyi viisi vuotta sitten ja Vanessa Minnillo astui miehen elämään pian eron jälkeen. Sittemmin sukunimensä muuttanut kaunotar on seurustellut aiemmin tanssija Derek Jeterin kanssa. Vanessa Lachey on puhunut avoimesti äitiydestään ja yksityiselämästään julkisuudessa.