Beyonce sai oman nimikkovoileivän – näin se tehdään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajan esityksessä. 31-vuotias laulajatar lanseerasi myös juuri uuden Life Is But A Dream -dokumentin, jossa hän kertoo elämästään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs omistautunut fani on nyt tehnyt videon, jossa hän valmistaa aidon Beyonce-voileivän. Kyseiseen leipään tulevat ainekset liittyvät olennaisesti poptähden elämään. Leipään tulee muun muassa Destiny’s Childin mukaan kolme pekonisiivua, Blue Ivy -tyttären merkiksi sinihomejuustoa ja poppparin lempiruokaa, uppopaistettua kanaa.

Voileipä kasataan Bootylicious-kappaleen tahtiin. Maukkaaseen välipalaleipään tulee myös mausteeksi hilloa ja tähden Heat-hajuveden mukaisesti tulista kastiketta. Beyoncen Single Ladies (Put a Ring On It) -kappaleen merkiksi leivän kruunaa sen päälle asetettu sipulirengas.