Justin Bieber suuttui rokkarin sivalluksesta: ”Pitäisi läimäyttää!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinipoppari Justin Bieber debytoi äskettäin suoraan Billboardin kärkipaikalla Believe Acoustic -levyllään, ja saavutus nosti miehen listaykkösten määrän viiteen. Poppari jäi kuitenkin vailla ehdokkuuksia arvostetussa Grammy-gaalassa.

The Black Keys -yhtye sen sijaan voitti Grammy-gaalassa yhteensä neljä palkintoa. TMZ-verkkosivusto tivasi yhtyeen rumpalilta Patrick Carneylta, mitä mieltä tämä oli Justin Bieberin jäämisestä vaille ehdokkuuksia. Yllättäen Carney ei ollut teinipopparin huonosta Grammy-menestyksestä pahoillaan.

– Grammy-gaalassa on kyse musiikista, ei rahasta. Hän tekee paljon rahaa, hänen pitäisi olla iloinen siitä, Patrick Carney sivalsi.

Taloudellisesta menestyksestä huolimatta Justin Bieber ei ollut The Black Keys -rokkarin kommenteista mielissään. 18-vuotias poptähti kertoi Twitter-blogissaan mitä hän haluaisi tehdä Patrick Carneylle.

– The Black Keysin rumpalia pitäisi läimäyttää, haha, Justin Bieber twiittasi.

Parhaillaan loma-asunnollaan rentoutuva Bieber ei kehnosta Grammy-menestyksestään huolimatta jäänyt toimettomaksi, vaan riisui paitansa ja julkaisi verkossa videon, jossa hän laulaa faneilleen. Videolla ovat mukana myös hänen sisaruksensa Jaxon ja Jazmyn.