Lindsay Lohanilla hämmentävä uusi tatuointi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on usein otsikoissa yksityiselämänsä sekoilujen takia. Neitokaisen alamäki on jatkunut jo vuosien ajan. Hän joutui taannoin oikeuden eteen, koska häntä syytettiin viranomaisille valehtelusta. Julkkistähti voi joutua jopa kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan.

Nyt 26-vuotias Lindsay Lohan on esitellyt uutta tatuointiaan Los Angelesissa. Vaaleahiuksinen näyttelijätär hankki äskettäin tatuoinnin oikeaan käsivarteensa. Punaisen kolmiokuvion alla lukee teksti ”What dreams may come”.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lindsay Lohan hankki taannoin lääkärin allekirjoittaman todistuksen välttääkseen oikeusistuntoon osallistumisen. Näyttelijätär väitti sairastuneensa hengitystieinfektioon. Sittemmin julkisuuteen levisi kuitenkin valokuvia, joissa Lohan shoppailee ja tupakoi New Yorkissa. Hänen uskotaankin yrittäneen tempauksellaan vain välttää pelottavan tilanteen oikeudessa.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättärestä levisi taannoin huhuja, joiden mukaan hän litkisi päivittäin kaksi litraa vodkaa. Huumesekoiluistaan ja poliisikahinoistaan tunnettu Lohan pitää itseään onnekkaana, koska hän ei ole tehnyt itsemurhaa. Elokuvatähden Michael-isä uskoo, ettei hänen tyttärensä ura nouse enää koskaan.