Rita Ora dumppasi miehet – viihtyy nyt supermallin kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora viettää paraikaa villiä sinkkuelämää deittailun merkeissä. Hänen seksuaalisuutensa on herättänyt arvailuja, kun neito julkaisi otoksen, jossa hän suuteli biseksuaalia mallikaunotar Cara Delevingneä.

22-vuotias neitokainen on nyt kommentoinut rakkauselämäänsä uudessa The Sun -lehden haastattelussa. Ritan mukaan hänellä on silmiä vain vaimokkeelleen supermalli Cara Delevingnelle. Parivaljakko on parhaita ystävyksiä, joiden suhde on syventynyt pikkuhiljaa läheisemmäksi.

– Hän on virallisesti minun. Hän on koskematon. Olen ottanut hänet pois markkinoilta, kutsumme toisiamme vaimokkeiksi. Vaimoke on kuin toinen puoliskosi, kuten silloin kun menet naimisiin, kertoi Rita Ora haastattelussa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Oran mukaan neitokaiset tekstailevat toisilleen jatkuvasti. Poppari pitää Caraa vaimon vertaisena elämän sulostuttajana. Hän kertoi tyttöjen tavanneen aikoinaan yhteisten ystävien kautta. Rita kertoi samalla, ettei hänellä ole tällä erää aikaa vastakkaiselle sukupuolelle, koska elämän täyttää oma vaimoke.

Rita Ora signeerattiin Jay-Z:n Roc Nation -levymerkille neljä vuotta sitten, kun neito oli vasta 18-vuotias. Hänen on kerrottu viettäneen paljon aikaa räppärin Beyonce-vaimon kanssa. Jay-Z:n on aiemmin ajateltu olevan blondille isällinen mentori, mutta sittemmin julkisuuteen tuli väitteitä parin seksisuhteesta.