Maailman seksikkäin rumpali – mahtaa basisti kuolata…

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki aikoinaan kansainvälisen läpimurron Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvassa. Sittemmin Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

27-vuotias mallikaunotar on nyt näyttäytynyt Italiassa järjestettyjen San Remon musiikkifestivaalien esiintymislavalla. Bar Rafaeli astui lavalla rumpusetin taakse, esitellen pikaisesti taitojaan rytmisoittimen parissa. Shown varasti kuitenkin vähemmän yllättäen Rafaelin varsin antoisa kaula-aukko.

Taannoin Bar kuvattiin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehen, David Fisherin, käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa yhdessä Oto Bar -nimiseen yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.