Konemusiikkitähti Deadmau5 tylytti Kanye Westiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen konemusiikkiartisti ja DJ Deadmau5 on muutaman vuoden aikana noussut maailmanlaajuiseen suosioon. Lehtien otsikoihin hän on päätynyt muun muassa kosittuaan tyttöystäväänsä, tatuointijulkkis Kat Von D:tä, viime vuonna Twitterin kautta.

Nyt Deadmau5, oikealta nimeltään Joel Thomas Zimmerman, on herättänyt kohua kritisoituaan varsin suorasanaisesti hiphop-supertähti Kanye Westiä. Muusikon tuntema inho Kanyetä kohtaan paljastui The Sun -lehden kysyessä, kenen kanssa Deadmau5 haluaisi tehdä seuraavaksi yhteistyötä.

– Kenen tahansa muun kuin v**un Kanye Westin kanssa. Minä vihaan häntä, Deadmau5 tylytti.

Kanye West ei suinkaan ole ensimmäinen tähti, jota Deadmau5 kritisoi julkisesti. Myös muun muassa Madonna ja Paris Hilton ovat saaneet kuulla kunniansa. Viime vuonna hän puolestaan sikaili kollegansa Skrillexin kustannuksella, paljastaen tämän yksityisen puhelinnumeron julkkisjuhlissa pitämässään t-paidassa.