Lindsey Vonn kuumana lehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksiskandaalissa vuonna 2009 ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods löysi äskettäin rinnalleen uuden kaunottaren, urheilutähti Lindsey Vonnin. 28-vuotias Vonn joutui vastikään vakavaan onnettomuuteen pujottelukilpailussa Itävallan Schladmingissa ja kuluva kausi on hänen osaltaan ohi.

Tällä hetkellä ei ole tietoa toipuuko nainen ajoissa Sochin talviolympialaisiin. Nyt vaaleaverikkö nähdään kuitenkin Outside-lehden kannessa aiemmin otetussa valokuvassa parhaimmillaan. Lindsey on valittu lehden listauksessa tämän vuoden Täydellisimmäksi asiaksi. Hän näyttääkin varsin viettelevältä läpikuultavassa uima-asussaan.

lindseyvonn17022013

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää Tiger Woodsin seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.