Nainen luuli saaneensa tyrän – synnytti yllättäen 4,5-kiloisen tyttövauvan

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Linda Ackley koki tällä viikolla elämänsä ylllätyksen, kun hän joutui sairaalaan vakavien vatsakipujen johdosta. 44-vuotias nainen luuli saaneensa tyrän, mutta totuus olikin jotain aivain muuta.

Michiganilaisnainen olikin nimittäin raskaana, ja hänen synnytyksensä oli käynnistynut. Lindalle ja tämän aviomiehelle Mikelle oli kerrottu aiemmin, ettei Linda voi koskaan saada lapsia. Siksi 24 vuotta naimisissa olleen pariskunnan yllätys olikin melkoinen, kun heille sairaalaan saapuessaan kerrottiin Lindan synnytyksen käynnistyneen, Michigan Live uutisoi.

– Joillakin ihmisillä on yhdeksän kuukautta aikaa valmistautua. Minulla oli tunteja, Linda Ackley kertoo yllätysraskaudestaan.

Pariskunnan ensimmäinen lapsi Kimberly Kay Ackley syntyi hätäkeisarinleikkauksella täysin terveenä ja 4,5 kiloa painavana. Ylpeät vanhemmat ovatkin kutsuneet vastasyntynyttä tyttöä ihmelapsekseen. Tuore äiti Linda on kertonut, kuinka hän luuli raskausaikana vauvan liikkeitä kaksi vuotta sitten suoritetun vatsaleikkauksen komplikaatioiksi.