One Direction -poikabändillä nolo tilanne Afrikassa: ”Ei tunnistettu”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimmalla poikabändillä One Directionilla pyyhkii hyvin niin musiikkimarkkinoilla kuin rahallisesti. Yhtyeen kerrotaan tuottaneen jo satoja miljoonia euroja menestyneillä albumeillaan, oheistuotteillaan ja mainosdiileillään.

Nyt One Direction -poikabändin popparit joutuivat kiusalliseen tilanteeseen, kun he vierailivat äskettäin Afrikassa köyhällä slummialueella. Viisikko matkusti Afrikkaan kuvaamaan hyväntekeväisyyskappaleensa musiikkivideota. Nuoret laulajat

tapasivat slummeissa asuvia lapsia ja kävivät alueen koulurakennuksissa. Yhtyeen jäsenen Liam Paynen mukaan karussa ympäristössä asuvat lapset eivät tunnistaneet heitä.

– Pelasimme poikien kanssa jalkapalloa slummissa. He luulivat meidän olevan Westlife-yhtye. Joten Westlife on siis suurempi Afrikassa kuin me. Meillä on vielä paljon saavutettavaa, Liam Payne kertoi Daily Mirror -lehdelle.

One Direction -popparit nauhoittivat äskettäin hyväntekeväisyyssinglen, joka on cover-versio Blondien hittikappaleesta One Way Or Another. Kappaleen tuotot lahjoitetaan Britannian Comic Relief -hyväntekeväisyysjärjestölle. Niall Horanin mukaan he eivät halunneet tuhlata rahaa kappaleen musiikkivideon tuottamiseen, joten he kuvasivat sen pääosin itse.

One Direction -yhtye perustettiin vuonna 2010 Britannian X Factor -laulukilpailussa. Popparit yrittivät ensin menestyä kilpailussa sooloartisteita, mutta viihdemoguli Simon Cowell kokosi pojat yhteen ja loi heistä menestyneen bändin. Yhtye on julkaissut kaksi albumia, Up All Night ja Take Me Home. Jälkimmäisen menestys on ollut huikea, sillä sitä myytiin Yhdysvalloissa ensimmäisen viikon aikana yli miljoona kappaletta. He julkaisivat taannoin toisen albuminsa Kiss You -singlen musiikkivideon YouTube-palvelussa.