Beyonce lihoi raskausaikanaan 27 kiloa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popin supertähti Beyonce esiintyi vastikään Super Bowl -tapahtuman väliajalla sadoille miljoonille katsojille. 31-vuotias laulajatar nähdään myös uudessa Life Is But A Dream -dokumentissa, jossa laulaja valottaa elämäntarinaansa.

Laulajakaunotar on nyt kyseisen dokumentin tiimoilta antanut haastattelun Oprah Winfreylle. Haastattelussa Beyonce kertoo, kuinka häntä jälkeenpäin kauhistuttaa se, että hän esiintyi vain kolme kuukautta Blue Ivy -esikoisensa syntymän jälkeen. Kaunotar kertookin olleensa epätietoinen raskauden tuomista kiloista sovittuaan keikasta ennen lapsensa syntymää.

– En selvästikään ollut ikinä ollut raskaana, enkä tiennyt että lihoisin 26 – 27 kiloa, Beyonce selittää Oprahille ensimmäisestä esiintymisestään lapsen syntymän jälkeen.

Äskettäin verkossa levisi video, jossa nähdään kuinka Beyoncen esiintymisasu tuli paljastaneeksi kaistaleen tähden rintaa tämän vauhdikkaiden tanssiliikkeiden aikana. Vilautus näkyy televisiokuvasta vain tarkkaan katsottuna, joten sitä ei voi verrata takavuosien Janet Jackson -skandaaliin.