Näin Kate Upton valmistautui hyytäviin kuvauksiinsa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on valittu jo pariinkin otteeseen maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tikkulaihojen supermallien sijaan Kate edustaa luonnollista ja pyöreämpää vartalomallia, ja on saanut siitä runsaasti kiitosta.

Tuorein kaunottaren mallintöistä on Sports Illustrated -lehden kansikuvassa esiintyminen. Etelämantereella hyytävissä olosuhteissa pidetty kuvaussessio onkin sittemmin noussut otsikoihin vaativien olosuhteidensa johdosta. Nyt on paljastunut, kuinka Upton valmistautui paljon huomiota herättäneen kansikuvan kuvaamiseen.

Kaunottaren valmentajan David Kirschin mukaan tämä kuntoili kaksi tuntia kerrallaan kaksi kertaa joka päivä, People-lehti kertoo. Mallikaunotar ei myöskään valmentajansa käskystä syönyt ollenkaan sokeria, leipää eikä muitakaan hiilihydraatteja. Myös alkoholi oli kiellettyjen aineiden listalla.

Huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta, ja helmikuussa 2013 hän teki historiaa poseeraamalla kannessa toistamiseen. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.