Kim Kardashianin avioeron käsittely venyy entisestään – oikeuteen vasta toukokuussa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä lasta. Kimin ja Kanyen on viime aikoina väitetty tapailleen jo pitkään ennen suhteen virallistamista.

Raskaana oleva Kim on kuitenkin parisuhteestaan huolimatta edelleen naimisissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa. Kaksikon eroprosessi on kestänyt jo puolitoista vuotta, eikä loppu häämötä ainakaan ihan vielä. TMZ-sivuston mukaan tapausta tullaan kuitenkin käsittelemään oikeudessa ensi toukokuussa.

Kimin kerrotaan olevan raivoissaan, sillä hän uskoo Humphriesin pitkittävän avioeroa tahallaan. Realitytähti asianajajineen olisi halunnut oikeuskäsittelyn jo ensi kuulle. Kris Humphries joutunee etsimään uuden asianajajan ennen toukokuun oikeuspäivää, sillä hänen asianajajansa erosi kuluneella viikolla.

Lakimiehen uskotaan eronneen sen takia, että Humphries yrittää saada avioliittoa mitätöityä avioeroon tyytymisen sijaan. Koripallotähden asianajajan taas uskotaan neuvoneen asiakkaalleen, ettei mitätöiminen ole mahdollista. Jotta Kimin ja Krisin avioliitto mitätöisiin, tulisi jommankumman osapuolen esittää todisteita petoksesta.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivää. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.