Sporttikaunotar Lindsey Vonn teloi polvensa – kuvat eivät herkimmille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksiskandaalissa vuonna 2009 ryvettynyt golf-tähti Tiger Woods löysi äskettäin rinnalleen uuden kaunottaren, urheilutähti Lindsey Vonnin. 28-vuotias Vonn joutui vastikään vakavaan onnettomuuteen pujottelukilpailussa Itävallan Schladmingissa ja kuluva kausi on hänen osaltaan ohi.

Tällä hetkellä ei ole tietoa toipuuko nainen ajoissa Sochin talviolympialaisiin. Neitokainen on nyt julkaissut Facebook-profiilissaan valokuvan hänen operoiduista polvistaan, ja kuvat ovat varsin rankkoja.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Vuoden 2009 marraskuussa Elin Nordegren raivostui saatuaan tietää Tiger Woodsin seksinnälkäisistä naisseikkailuista. Skandaali johti avioeroon, jossa Elin tienasi 110 miljoonaa dollaria. Sittemmin Elin määräsi romutettavaksi Tigeriltä saamansa ökyasunnon ja hän rakennuttaa parhaillaan tilalle uutta taloa, johon tulee noin 2.500 neliötä. Kohueron jälkeen hän on deittaillut muun muassa miljardööri Michael Dingmanin kanssa.