Nicole Eggertin laihdutus tuottaa tulosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositussa Baywatch-televisiosarjassa esiintynyt Nicole Eggert aloitti uransa jo viisivuotiaana, kun hän pääsi näyttelemään Johnson’s vauvashampoo-mainokseen. Povipommi on tähdittänyt kymmeniä elokuvia, mutta tuorein elokuvarooli on vuodelta 2010. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa laihdutuksen merkeissä.

Taannoin lapsen saanut Nicole lihoi huomattavasti raskauden aikana ja vielä sen jälkeenkin. Siksi hän osallistui taannoin Celebrity Fit Club -realityohjelmaan ja pudottaa parhaillaan painoaan henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa Natasha Kufan opastuksella. Nyt Nicole Eggert on ikuistettu nauttimassa vesileikeistä yhdessä Keegan-tyttärensä kanssa. Äiti ja tytär harjoittelivat uutta Splash-televisiosarjaa varten.

Kaliforniassa varttunut 40-vuotias Nicole Eggert kilpaili jo nuorena erinäisissä missikilpailuissa, joiden myötä hän sai itselleen agentin. Kahdeksanvuotiaana neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Rich and Famour -elokuvassa. Hänet on nähty myös TBS-kanavan The Real Gilligan’s Island -realitysarjassa. Nicole Eggert synnytti viime vuonna toisen tyttärensä.