Vedonlyönnillä nolo loppu Britanniassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Aina välillä humalaisten päähänpistokset aiheuttavat hilpeyttä laajemmallakin alueella. Tämän kohtalon on nyt kohdannut englantilaismies nimeltä Lee Bassett, jonka toilailulle naureskellaan ympäri Britanniaa. Mies oli onnistunut humalapäissään jäämään kiinni siltaan.

Ensin 29-vuotias Bassett kiipesi itse autotien yläpuolella olevan kävelysillan kaiteelle valjaat päällä. Tämän jälkeen hän asetti itsensä siltaan kiinni, jääden siten roikkumaan sillalta. Bassettin kaverin oli tarkoitus tulla nostamaan hänet pois, mutta tämä ei jaksanutkaan nostaa humalaista ystäväänsä, Daily Mail uutisoi.

Niinpä brittimies jäi killumaan autojen yläpuolelle kunnes apua saatiin paikalle. Humalaisesta vedosta lähtenyt temppu tuleekin maksamaan miekkoselle sievoisen summan, sillä paikalle lähetetystä ambulanssista ja poliisipartiosta kertyi veronmaksajille noin viiden tuhannen punnan lasku. Bassett on sittemmin kertonut katuvansa tekoaan, ja hänen tapaustaan käsitellään oikeudessa ensi kuussa.