Vin Diesel antoi naisfaneilleen erikoisen ystävänpäivälahjan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisista toimintaelokuvista ja komedioistakin tunnetuksi tullut näyttelijä Vin Diesel on vuosien varrella vahvistanut paikkansa yhtenä Hollywoodin suosituimmista näyttelijöistä. Nyt komistus on antanut faneilleen ikimuistoisen ystävänpäivälahjan.

vindiesel17022013

Menestysnäyttelijä julkaisi nimittäin Facebook-sivuillaan videon, jossa hän laulaa tiensä suoraan faniensa sydämiin. Herkällä videolla Diesel laulaa hämärässä huoneessa Rihannan Stay-hittikappaleen. Esityksen taustalla pyörii Rihannan musiikkivideo kyseisestä kappaleesta.

– Hyvää ystävänpäivää kaikille, Vin Diesel huikkaa katsojilleen videon päätteeksi.

Rihannan ja Vin Dieselin tiet ovat kohdanneet aiemminkin, sillä laulajattaren huhuttiin äskettäin tähdittävän näyttelijäkomistuksen kanssa tulevaa Fast and Furious -elokuvaa. Rihannalle kaavaillun roolin vei kuitenkin viime hetkellä brittilaulajatar Rita Ora. Suositun elokuvasarjan kuudes osa saa maailmanensi-iltansa toukokuussa.