Blockfestin lipunmyynti alkoi: Exclusive-lipulla Top Chefin herkkuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Blockfest järjestetään Tampereella Ratinanniemen festivaaliareenalla 23. – 24. elokuuta. Esiintyjistä ensimmäisenä julkistettiin äskettäin amerikkalainen Mac Miller, joka nousi esikoisalbumillaan taannoin Yhdysvaltain myyntilistojen ykköseksi.

Kaksipäiväisen tapahtuman estradeilla tullaan näkemään yli 30 artistia, joiden esiintymiset vahvistetaan kevään aikana. Tapahtuma kokosi viime vuonna oheistapahtumineen yli 20.000 kävijää. Blockfest on ollut viisivuotisen historiansa aikana lähes aina loppuunmyyty, lipunmyynti tapahtumaan alkoi tänään Lippupalvelussa ja Tiketissä.

Blockfest on monipuolistanut lipputarjontaansa viime vuonna tehdyn kävijätutkimuksen pohjalta. Festivaali on edelleen ikärajaton, mutta nuorimmilta vierailta edellytetään huoltajan mukanaoloa. Täysi-ikäisille on rajatut anniskelualueet. Päivä- ja viikonloppulippujen lisäksi tarjolla on jälleen kulkemista helpottava VIP-lippu, jonka haltijoilla on esimerkiksi oma sisäänkäynti ja ilmainen vaatesäilytys sekä jatkojuhlat.

Uusi Blockfestin exclusive-lippu on suunnattu vieläkin vaivattomampaa festivaalikokemusta kaipaaville. VIP-palveluiden lisäksi käytettävissä on oma tila ruokailuineen, jonka tarjoilut on suunnitellut Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja Akseli Herlevi. Exclusive-lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä.