Vuoden julkkisäiti valittiin – Melanie Chisholm voitti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkiksia laitetaan aika ajoin paremmuusjärjestykseen erilaisissa listauksissa, joissa heitä arvotetaan muun muassa kauneuden, seksikkyyden ja taloudellisen menestyksensä pohjalta. Nyt on valittu Vuoden julkkisäiti.

Tesco-supermarketin tekemässä kyselyssä Spice Girls -yhtyeen laulajatar Melanie Chisholm valittiin tämän vuoden julkkisäidiksi. Listauksessa ihmiset äänestivät kolmevuotiaan Scarlet-tytön äidin voittoon hänen välittämänsä inspiraation ja onnellisuuden tunteen takia.

– Olen paljon onnellisempi ja itsevarmempi, ja siitä kuuluu kaikkki kiitos Scarletille. Perheeni kanssa oleminen on elämäni tärkein asia. On joskus vaikea tasapainotella työn ja muiden sitoumusten kanssa, joten otan kaiken irti tästä kokemuksesta, kertoi Mel C Daily Express -lehdelle.

39-vuotias tähti kertoi haastattelussa, ettei äitinä oleminen ole aina helppoa, mutta se on maailman palkitsevin työ. Hän kertoikin olevansa onnellinen siitä, että saa tittelin, jolla juhlitaan samalla kaikkia maailman inspiroivia äitejä. Mel C palkitaan maaliskuun alussa juhlatilaisuudessa Lontoon Savoy-hotellilla.

Melanie Chisholm, eli Mel C, tuli tunnetuksi 1990-luvun suosituimmasta brittityttöbändistä, Spice Girls -yhtyeestä. Sen muita jäseniä ovat Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown ja Victoria Beckham. Yhtye on suunnitellut viime aikoina paluuta uuden albumin ja kiertueen muodossa. Äskettäin maustetyttöjen kerrottiin kuitenkin riitelevän asian tiimoilta, mikä tekee paluun epävarmemmaksi.