Clive Davis tuli ulos kaapista: Seksisuhteita miesten kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Legendaarisella yhdysvaltalaisella musiikkituottaja Clive Davisilla on sormensa pelissä monien suurimpien laulajatähtien ammattiurien kohdalla. Hänen ansiostaan esimerkiksi Whitney Houston, Bruce Springsteen, Alicia Keys, Jennifer Hudson ja Aretha Franklin ovat nykyään suuria tähtiä.

80-vuotias musiikkituottaja on nyt julkaissut itsestään kertovan The Soundtrack of My Life -elämäkerran, jossa hän tekee yllätyspaljastuksen. Clive Davis nimittäin tulee ulos kaapista elämäkertansa sivuilla ja kertoo suhteistaan miehiin.

Biseksuaali musiikkilegenda tunnustaa muun muassa harrastaneensa seksisuhteita miesten kanssa Studio 54 -yökerhon kulta-aikana. Davis on myös ollut avioliittonsa hajoamisen jälkeen samanaikaisesti suhteessa miesten ja naisten kanssa. Tuottajan mukaan suhteet miehiin ovat olleet hänelle helpotus, uutisoi Rolling Stone -lehti.

Clive Davis on Arista Records -levy-yhtiön perustaja ja toimi sen johtajana vuosien 1975 – 2000 aikana. Tämän jälkeen mies perusti J Records -levy-yhtiön. Hän kuuluu tällä hetkellä Sony Music Entertainment -levy-yhtiön luoviin johtajiin.