Lil Wayne harrasti seksiä huippupelaajan vaimon kanssa – porttikielto peleihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiräppäri Lil Wayne tunnetaan musiikkinsa lisäksi pahan pojan maineestaan, sillä hän on istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain tähti paljasti aikovansa jättää musiikkibisneksen lähitulevaisuudessa.

Ennenkin kohua sanomisillaan herättänyt räppäri on nyt haukkunut Yhdysvaltain Houstonissa järjestetyssä tapahtumassa koripallojoukkue Miami Heatin. Lil Wayne väitti keikallaan, että häneltä on kielletty pääsy kaikkiin NBA-koripallopeleihin joukkueen toimesta. Lisäksi hän kertoi harrastaneensa seksiä joukkueen huippupelaaja Chris Boshin vaimon kanssa.

– Vitut Chris Boshille… Olen nussinut Chris Boshin vaimoa! Lil Wayne väitti.

Lil Wayne on ollut raivoissaan Miami Heat -koripallojoukkueelle jouduttuaan taannoin heitetyksi ulos joukkueen pelistä. Hän väittää joutuneensa ulosheitetyksi kannustettuaan Lakers-joukkuetta, jota vastaan Miami Heat pelasi. TMZ-verkkosivuston mukaan paikallaolijat ovat kuitenkin kertoneet syynä olleen toiseen faniin kohdistunut uhkailu Lil Waynen toimesta.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.