Miesystävä kuunteli liikaa Alanis Morrissettea – sai lautasesta kasvoihin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Parisuhderiidat voivat alkaa joskus melko yksinkertaisistakin tilanteista, joissa kumppanin käytös alkaa syystä tai toisesta ärsyttää vastapuolta. Joskus ihminen reagoi vihan tunteeseen myös äkkipikaisesti.

Nyt näin on käynyt Jacksonvillessa, Floridassa, jossa 24-vuotias Allen Blair Casey löi poikaystäväänsä suutuspäissään lautasella kasvoihin. Syynä tilanteeseen oli se, että kumppani kuunteli jatkuvasti naisrokkari Alanis Morissetten kappaleita.

Homopari oli ajautunut riitaan musiikkimaun vuoksi, minkä jälkeen väkivaltaiseksi heittäytynyt Casey kuljetettiin poliisiselliin rauhoittumaan. Kumppanin kasvoihin tuli iso viiltohaava lyönnin seurauksena. Mies pidätettiin sunnuntaina ja häntä syytetään kotiväkivallasta.

– Se m*lkku ei kuuntele mitään muuta, puolusteli Allen Blair Casey tekoaan The Florida Times Union -lehdelle.