Nainen, näin selvität mitä mies TODELLA ajattelee

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Parisuhteessa elävät neitokaiset tietänevät nekin hetket, jolloin oman kullan ajatuksiin on todella vaikea porautua. Toisinaan kaksilahkeinen osaa kätkeä mielensä liikutukset siten, että jonkinlaisen keskusteluyhteyden avaaminen on paikallaan.

Nyt Glamour-lehti kertoo artikkelissaan neuvot siihen, miten kommunikaatiota voi suhteessa muuntaa mahdollisimman avoimeksi ja rehelliseksi. Eräs keino saada jurottava mies keskustelemaan voi esimerkiksi olla oluen tarjoaminen. Alkoholi tunnetusti kirvoittaa kielen kannat, ja rentoutuneena stressaantunut uroskin voi haluta purkaa mieltään.

Pelkästään suorasukainen lähestyminenkin voi olla helpottava apu hiljaiseen pattitilanteeseen. Mikäli kaksilahkeinen vaikuttaa masentuneelta voi hänelle ilmaista, että kuunteleva korva on tarvittaessa lähellä. Rohkaisun jälkeen tunteitaan peittelevä mieskin saattaa kokea helpommaksi puhua asioistaan.

Suhteessa oppii jatkuvasti uusia asioita mielitietystään. Jos uroksen menneisyyden salaisuudet kiinnostavat, häneltä voi vaivihkaa kysellä asioista. Yksi tapa on aloittaa vaikkapa koulumuistoista, joiden perusteella selviää usein paljon ihmisen epävarmuuksista ja mahdollisista kasvutraumoista.

Usein ihmiset mainitsevat jotain aihepiiristä enemmin tai myöhemmin. Keskustelu vanhemmista voi myös paljastaa paljon komistuksen asenteista avioliittoa, perheen perustamista ja lasten hankkimista kohtaan. Neito voikin kokeilla kysyä poikaystävältään jotain hänen vanhempiensa kanssa viettämästä yhteisestä ajasta.

Erinomaisen hyvä tilanne aloittaa rakentava keskustelu on yllätyksellisesti parisuhderiita. Kun kiukku on jo ilmassa ja asioita asetettu pöydälle keskusteluun, voi niistä aivan hyvin jutella kärsivälliseen sävyyn yhdessä. Jokainen konflikti on mahdollisuus oppia ymmärtämään partneria syvemmällä tavalla.

Lehden artikkeli neuvoo naista myös kysymään mieltä painavia asioita yhdynnän jälkeen. Orgasmin saanut ja rentoutunut uros vastailee lehden mukaan mielellään rakkaansa pohdintoihin. Toisaalta letkeä tila voi myös aiheuttaa väsähtämistä, joten miehelle kannattaa antaa tarpeeksi tilaa toipua nautinnon huipustaan.