Toimintatähti The Rock julkaisi nuoruudenkuvansa – huikea ero nykyiseen!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on tullut tunnetuksi erityisen vauhdikkaista elokuvarooleistaan, jotka ovat usein toimintapainotteisissa pätkissä. Mies onkin varsinaisen actionsankarin perikuva lihaksikkaine muotoineen.

Nyt 40-vuotias Dwayne Johnson julkaisi Twitter-blogissaan nuoruudenotoksen, jossa nähdään miltä kuuluisa lihaskimppu näytti 15-vuotiaana. The Rock olikin paljon hoikemmassa kunnossa teini-ikäisenä. Kuvasta näkee, että hänellä on vielä paljon matkaa nykyiseen kuntoonsa. Tuoreimmassa nettikuvassa kehonrakentaja esittelee hurjia käsilihaksiaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Dwayne ”The Rock” Johnson on amerikkalainen näyttelijä ja wrestling-tähti, joka teki alunperin läpimurtonsa showpainijana. Monet muistavat hänet lähinnä näyttelijänä televisiosarjoista ja elokuvista. Johnsonin ensimmäinen varsinainen menestysleffa oli vuonna 2002 ensi-iltansa saanut Skorpionikuningas, josta hän sai yli viiden miljoonan tilin. Vuonna 2013 The Rock nähdään elokuvissa Pain and Gain ja Fast and the Furious 6.