Clive Davis ja Kelly Clarkson riidoissa: ”Virheellistä tietoa!”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Legendaarisella yhdysvaltalaisella musiikkituottaja Clive Davisilla on sormensa pelissä monien suurimpien laulajatähtien ammattiurien kohdalla. Hänen ansiostaan esimerkiksi Whitney Houston, Bruce Springsteen, Alicia Keys, Jennifer Hudson ja Aretha Franklin ovat nykyään suuria tähtiä.

Nyt musiikkilegendan uutuuskirja The Soundtrack of My Life on noussut jälleen otsikoihin. Ensimmäisen American Idol -tuotantokauden voittanut Kelly Clarkson on ajautunut kinaan Davisin kanssa. Laulajaneitokaisen mukaan musiikkilegenda on esittänyt valheellisia asioita hänestä kirjassaan.

Davisin kirjassa kerrotaan, kuinka Clarkson oli alkanut itkemään kuultuaan Since U Been Gone -hittinsä päätyvän hänen Breakaway-debyyttialbumilleen. Tämä ei kuitenkaan laulajakaunottaren mukaan ole totta. Clarkson kirjoittaa WhoSay-tililleen, kuinka Davis halventaa hänen hittiään, josta hän on erittäin ylpeä.

– En anna hänen kiusata minua, ja minun on oikaistava hänen väärin muistamisensa ja virheelliset tiedot, Kelly Clarkson kertoo WhoSay-tilillään.

Clive Davisin edustajan mukaan musiikkilegendasta on valitettavaa, että Clarkson on loukkaantunut kirjan tekstistä. Edustaja kuitenkin painottaa, että kaikki kirjan faktat on tarkistettu useaan otteeseen. Davisin mukaan hän ei toivo Kellylle mitään muuta kuin menestystä, Radar Online -uutisoi.